HTML

ECDL=Európai Számítógép-használói Jogosítvány

A blog azoknak szól, akik információt szeretnének az ECDL-ről, valamint szeretnének felkészülni ECDL vizsgákra és vizsgalehetőséget is keresnek.

Szavazás

Szavazás

Utolsó kommentek

Google Analytics

-------------------------------------------------------

Kedves Visszatérő Látogatók!

2007.11.29. 22:50 Mona1


Elnézést, hogy így eltűntem. Sajnos, csak annyira van időm mostanában, hogy benézzek ide néha, túl sok a munka a munkahelyemen. Olyan "éjjel-nappal" típusú:(. Na de egyszer majd csak vége lesz. (Mindig elfelejtkezem az év végi hajráról és egyszer csak itt van, most is olyan váratlanul jött.)
Nem érzem jól magam attól, hogy ígértem dolgokat és nem tudtam egyelőre teljesíteni... Elnézést azoktól, akik erre számítottak.

Annyit azért szeretnék elmondani, hogy sikerült beregisztráltatni az ecdlvizsga.hu domaint!!! Vicces, nem, hogy lassan 10 éves az ECDL és ezt még senki nem foglalta le? Tartalom később lesz, nem tudom egyelőre, hogy mikor. Itt a blogban ki fog derülni, ha sikerül az első béta verzió. A cél egy web2-es oldal, ami nekem nem lesz egyszerű (most tanulom).

A következő jelentkezésemig is minden jót kívánok Nektek!

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás informatika vizsga számítástechnika modul ecdl

A bejegyzés trackback címe:

https://ecdl.blog.hu/api/trackback/id/tr85247297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása